Minden ami DePutaMadre69
Escobar
10-18 21:58 ¦
De komolyan: hogy lehettek ekkora gyökerek, hogy 3 év után végre lejutok a Mecsek Rallie kapcsán Pécsre, és nem veszitek le a kapcsolatoknál a Bajcsi utcai címeteket, mert bezártátok...Menjek Lentibe , Vagy Mucsaröcsögére ? Ti tényleg megagyökerek vagytok, nyissatok inkább kenyérboltot, abba talán nem bonyolódtok bele, mert ezt így nem érdemes csinálni.
deputamadre69
05-04 19:54 ¦
Kedves vásárlóink!
Elnézéseteket kérjük, de honlapunk frissítés alatt van. Egy hónapon belül webáruházunkat új kollekcióval bővítjük. Megértéseteket köszönjük!
Elnézéseteket kérjük, de honlapunk frissítés alatt van. Egy hónapon belül webáruházunkat új kollekcióval bővítjük. Megértéseteket köszönjük!
Fler020
04-14 12:48 ¦
szia! az lenne a kérdésem hogy megnéztem a méretáblázatot a térdnaciknál a legnagyobb 40-es méretű nacinak a derékbősége 99cm, és én 36-os nadrágot hordok és nekem pedig 110körül van a derékbőségem! ez azt jelnti h a legnagyobb sem lenne jo rám? várom válaszod!
Tundus
12-22 11:02 ¦
Úgy emlékszem december 20-ára ígérték a karácsonyi játék eredményhirdetését. Szeretném tudni a végeredményt. Köszönöm!
Tundus
12-17 23:04 ¦
A karácsonyi játék eredményhirdetése mikor lesz? Köszönöm a választ!